Tahun 2015 merupakan tahun terbaik bagi pasukan-pasukan yang bertanding di dalam Liga Malaysia 2015. Terdapat banyak kejutan yang berlaku tidak kiralah daripada Liga Super, Liga Perdana mahupun daripada Liga FAM.

Dalam kerancakan liga yang sekarang sudah memasuki fasa Piala Malaysia, kita dapat melihat aksi-aksi pemain import setiap pasukan seperti Sandro Da Silva yang baharu sahaja merangkul pemain terbaik bulan September, Ali Ashfaq dan beberapa pemain lain.

Namun, tahukah anda ada 10 pemain terbaik tempatan yang boleh dikatakan menyerlah pada musim 2015 ini.

10 pemain tempatan terbaik Liga Malaysia 2015 :


1.) Amri Yahyah
2.) Razman Roslan
3.) Nuri
4.) Joseph Kalang Tie
5.) Afiq Azmi
6.) Baddrol Bakhtiar
7.) Fadhli Shas
8.) Kunanlan
9.) Aznie Taib
10.) Azzamudin Akil

Korang setuju tak dengan list yang ana senaraikan ini? Jika tidak setuju siapakah antara pemain tempatan terbaik yang ana tak senaraikan di atas pada pandangan anda?

Sumber

G+

Anda baru saja membaca artikel tentang 10 pemain tempatan terbaik Liga Malaysia 2015. Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Sila masukan email anda dibawah ini untuk berlangganan secara percuma denagn email, Anda akan mendapat kiriman artikel terbaru dari Suara Buruk
feedburner

0 comments:

Post a Comment

Suara Buruk © 2014. Blog Suara Buruk dibangunkan untuk tujuan perkongsian berita terkini, info-info menarik, gosip-gosip terkini, ilmu pengetahuan dan pelbagai lagi. Powered By Blogger