KERJA paling gila.. seorang gadis sanggup mempertaruhkan nyawanya demi merealisasikan impiannya dengan merakam gambar bawah laut bersama seekor buaya.
Bagaikan tidak gentar dengan binatang reptila itu, keberanian gadis yang dikenali sebagai Roberto Mancino dari Itali ini beraksi bersama buaya nyata mengejutkan ramai.
Mancino merakam gambarnya bersama buaya sekitar bulan Jun di sebuah lagun yang terletak kawasan terumbu karang Banco Chinchorro, Teluk Mexico yang menjadi habitat popular sang buaya.
Difahamkan, Mancino mengambil masa lima hari dengan berlatih berenang selama 10 jam di kawasan itu agar buaya-buaya di situ berasa selesa dengan kemunculannya.
Ternyata, penat lelahnya itu membuahkan hasil apabila jurugambar dapat merakamkan beberapa imej mempersona Mancino ketika mendekati haiwan pemangsa itu.
“Sudah tentu saya tidak mahu semua orang mula berenang dengan buaya selepas ini, namun saya mahu menunjukkan bahawa reptilia itu bukan haiwan yang ganas,” ujar Mancino.
Mari kita saksikan aksi Mancino bersama sang bedal….
–  SUMBER MYNEWSHUB.CC
122C60372100000578-0-image-a-3_14424001041183457


G+

Anda baru saja membaca artikel tentang (8 GAMBAR) GADIS BERANI MATI DEMI BERGAMBAR DENGAN BUAYA. Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Sila masukan email anda dibawah ini untuk berlangganan secara percuma denagn email, Anda akan mendapat kiriman artikel terbaru dari Suara Buruk
feedburner

0 comments:

Post a Comment

Suara Buruk © 2014. Blog Suara Buruk dibangunkan untuk tujuan perkongsian berita terkini, info-info menarik, gosip-gosip terkini, ilmu pengetahuan dan pelbagai lagi. Powered By Blogger