Kejadian berlaku di Arab Saudi. 

Menurut sumber, lelaki Arab yang berasal dari Yaman ini cuba untuk membeli satu pek rokok daripada seorang kerani yang merupakan seorang pekerja asing yang berasal dari India. 

Lelaki Arab ini dipercayai tidak mempunyai wang yang mencukupi sebanyak 3 Riyal dan cuba meminta untuk berhutang dengan kerani berasal dari India itu.

Namun, tindakan lelaki Arab itu tidak persetujui oleh kerani India tersebut kerana polisi kedainya tidak membenarkan pelanggannya berhutang.

Maka, lelaki Arab itu pulang ke rumahnya dan mengambil pisau dan kembali ke kedai tersebut lalu menikam kerani India itu bertalu-talu tanpa belas kasihan di tengah-tengah jalan raya yang sibuk di siang hari.

G+

Anda baru saja membaca artikel tentang ENGGAN BERI PELANGGAN HUTANG ROKOK...KERANI KEDAI DIBUNUH!!. Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Sila masukan email anda dibawah ini untuk berlangganan secara percuma denagn email, Anda akan mendapat kiriman artikel terbaru dari Suara Buruk
feedburner

0 comments:

Post a Comment

Suara Buruk © 2014. Blog Suara Buruk dibangunkan untuk tujuan perkongsian berita terkini, info-info menarik, gosip-gosip terkini, ilmu pengetahuan dan pelbagai lagi. Powered By Blogger