JADI KAYA SEBAB BERJAYA KURUSKAN BADAN. Dalam hidup ni sapa tak nak kurus, tak nak cantik & tak nak kaya. Semua orang nak. Pakej sangat la sapa ada ketiga2 kategori ni. Dah la lansing, cantik lepas tu kaya pulak. Berbaris orang nak jadi pasangan katanya. Yelah.. fitrah manusia sukakan kecantikan, kekayaan. Tapi takkan sebab kurus je boleh jadi kaya, kan?


Amboi senangnya nak kaya. Kurus je confirm kaya. Confirm tu tidak la tapi peluang tu ada. Habis yang sejak azali kurus sampai sekarang tak kaya kaya macam mana pulak. Tu sebab kurus sejak azali. Ni sebab dari gemuk jadi kurus tetiba jadi kaya.

Korang tak caya? Tak caya meh tengok sini >> Kisah Benar Orang Gemuk Yang Jadi Kaya sebab Kuruskan Badan <<

Apapun nak jadi kaya tetap la kena usaha. Even individu ni kaya selepas kurus tapi ingat senang ke nak kurus. Hanya orang yang betul2 ada azam & usaha yang kuat je mampu mencapai tahap macam ni. Apapun cerita orang gemuk yang jadi kaya selepas kurus ni moga jadi motivasi kepada semua yang berbadan besar. Bukan niat nak mengejek ke apa.. sekadar memberi perangsang untuk anda. Peace

G+

Anda baru saja membaca artikel tentang JADI KAYA SEBAB BERJAYA KURUSKAN BADAN. Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Sila masukan email anda dibawah ini untuk berlangganan secara percuma denagn email, Anda akan mendapat kiriman artikel terbaru dari Suara Buruk
feedburner

0 comments:

Post a Comment

Suara Buruk © 2014. Blog Suara Buruk dibangunkan untuk tujuan perkongsian berita terkini, info-info menarik, gosip-gosip terkini, ilmu pengetahuan dan pelbagai lagi. Powered By Blogger