Seorang lelaki yang bosan kerana gagal mencari teman hidup mengambil keputusan berkahwin dengan pizza.

Menurut Dailystar, jabatan pendaftaran perkahwinan dan pihak gereja bagaimanapun tidak membenarkan lelaki berkenaan berbuat demikian.

Kata lelaki berkenaan, kawan-kawannya selalu mengkritik pasangan masing-masing sambil mendakwa hubungan cinta mereka tidak sempurna.

"Hubungan cinta diantara dua manusia adalah kompleks," kata lelaki tersebut.

"Saya bersyukur kerana sekurang-kurangnya saya boleh 'merasa' cinta saya terhadap makanan dan cinta terhadap makanan kekal sama tidak kira apa berlaku.

"Pizza tidak akan menolak (lamaran perkahwinan) atau mengkhianati anda. Saya sayangkan dia (pizza)," jelasnya lagi.

Restoran yang terlibat dalam upacara perkahwinan lelaki berkenaan telah menyediakan 'sijil perkahwinan' dan memakaikan pakaian pengantin pada pizza tersebut.


Read more: http://kopi-tampal.blogspot.com/2015/11/lelaki-kesepian-susah-nak-cari-pasangan.html#ixzz3rnUqAjcf

G+

Anda baru saja membaca artikel tentang Lelaki kesepian susah nak cari pasangan akhirnya buat keputusan berkahwin dengan pizza. Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Sila masukan email anda dibawah ini untuk berlangganan secara percuma denagn email, Anda akan mendapat kiriman artikel terbaru dari Suara Buruk
feedburner

0 comments:

Post a Comment

Suara Buruk © 2014. Blog Suara Buruk dibangunkan untuk tujuan perkongsian berita terkini, info-info menarik, gosip-gosip terkini, ilmu pengetahuan dan pelbagai lagi. Powered By Blogger