Iaozuo, Chian: Hanya kerana bergaduh suminya enggan memasak mi, seorang wanita telah mengancam untuk terjun daripada tingkat empat sebuah apartmen di sini baru-baru ini.

Kejadian berkenaan berpunca selepas suaminya memasak nasi dan enggan mengikuti kehendaknya yang mahukan mi untuk hidangan tengah hari.

Memetik laporan Mail Online, kerana merajuk dengan suaminya itu, dia telah bertindak memanjat tingkat rumah mereka sebelum mengugut mahu membunuh diri.


Menurut saksi, mereka meliaht wanita berusia 50an berkenaan dudu di atas tebing tingkap dengan menjulurkan kaki ke bawah.

“Dia sangat emosi dan menjerit serta mengancam untuk membunuh diri,” katanya.

Kelihatan beberapa orang jiran cuba memujuknya namun tidak diendahkan menyebabkan suaminya terpaksa menghubungi pihak bomba untuk meminta bantuan.

Apa baila pihak bomba sampai dan memujuknya, dia keliahtan enggan turun dari tingkap berkenaan sambil menjerit memarahi suaminya, namun selepas sejam akhirnya dia telah bersetuju untuk turun. - Siakapkeli.my 

G+

Anda baru saja membaca artikel tentang Wanita Ugut Bunuh Diri Selepas Suaminya Masak Nasi, Tidak Masak Mi. Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Sila masukan email anda dibawah ini untuk berlangganan secara percuma denagn email, Anda akan mendapat kiriman artikel terbaru dari Suara Buruk
feedburner

0 comments:

Post a Comment

Suara Buruk © 2014. Blog Suara Buruk dibangunkan untuk tujuan perkongsian berita terkini, info-info menarik, gosip-gosip terkini, ilmu pengetahuan dan pelbagai lagi. Powered By Blogger