Bekas pengacara TV3 popular pada tahun 90an, Aziz Desa, 50, telah meninggal dunia kira-kira jam 10.50 pagi ini akibat masalah buah pinggang kronik dan penyakit kencing manis.

Memetik laporan Berita Harian, Perkara itu disahkan adik kandungnya, Azri Desa, ketika dihubungi sebentar tadi.Selain itu, berita sedih ini juga telah disahkan oleh Dato Ir Nawawi Ahmad yang merupakan ahli Parlimen Langkawi.


Bersama kita sedekahkan bacaan Al Fatihah kepada arwah yang popular mengacara Malaysia Hari Ini(MHI) dalam slot Jejak Kasih ini. Selain mengacara MHI, beliau juga mengacara rancangan Nasi Lemak Kopi O (NLKO) di TV9. Semoga roh arwah ditempatkan dikalangan orang-orang beriman. 

G+

Anda baru saja membaca artikel tentang Aziz Desa meninggal dunia. Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Sila masukan email anda dibawah ini untuk berlangganan secara percuma denagn email, Anda akan mendapat kiriman artikel terbaru dari Suara Buruk
feedburner

0 comments:

Post a Comment

Suara Buruk © 2014. Blog Suara Buruk dibangunkan untuk tujuan perkongsian berita terkini, info-info menarik, gosip-gosip terkini, ilmu pengetahuan dan pelbagai lagi. Powered By Blogger