Ekoran pencarian mangsa lemas Nurul Wazieyana Mohd. Yusof sudah pun masuk hari ke 4 hari ini. setakat ini baju ,seluar, tudung yang dipakai mangsa sudah di temui oleh pihak operasi SAR dalam pencarian. 

Beberapa jam lepas pihak penyelamat operasi sar telah menjumpai pakaian dalam mangsa yang tidak jauh dari kejadian lemas. 

Apa yang menjadi isunya di sini atas kehilangan jururawat tersebut mengundang misteri yang semakin menengangkan apabila penemuan penemuan pakaian mangsa yang di anggap janggal. 

Gambar Terakhir Jururawat Yang Hilang Mengundang Misteri

Gambar Terakhir Jururawat Yang Hilang

"Rasanya pertama kali dengar kes lemas sampai pakaian terbuka semua,harap pihak pencari dan penyelamat juga tumpukan pencarian di darat. 

Doa juga diperlukan dari anda semua semoga mangsa ditemui dalam keadaan selamat dan doakan yang terbaik untuk keluarga mangsa.katanya dalam komen tersebut" 

Sesetengan orang juga menimbulkan isu misteri kehilangan jururawat berkenan berkait dengan mahluk halus. Spekulasi itu juga turut di sertakan dengan penampakan sesuatu yang cukup aneh pada gambar terakhir mangsa.

G+

Anda baru saja membaca artikel tentang Gambar Terakhir Jururawat Yang Hilang. Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Sila masukan email anda dibawah ini untuk berlangganan secara percuma denagn email, Anda akan mendapat kiriman artikel terbaru dari Suara Buruk
feedburner

0 comments:

Post a Comment

Suara Buruk © 2014. Blog Suara Buruk dibangunkan untuk tujuan perkongsian berita terkini, info-info menarik, gosip-gosip terkini, ilmu pengetahuan dan pelbagai lagi. Powered By Blogger