Sejak dua tiga hari ini, nama Rashid begitu menjadi sebutan sehinggakan nama ini berlegar-legar di majoriti 'news feed' pengguna Facebook di Malaysia.

Kerana kata-kata Rashid ini yang merupakan nasihat dengan penyampaiannya walaupun dikatakan konsep satira yang kononnya ditiru dari page "Be Like Bill", tapi ramai yang tidak kisah kerana apa yang disampaikan adalah satu nasihat yang kena tepat ke 'pelususk hati' ramai netizen di Malaysia.

Dan tidak kurang juga kerana begitu banyak Rashid 'bersiar-siar' di "news feed'' ramai pengguna Facebook, maka ada juga segelintir mereka sudah menyatakan rasa jemu.

Tapi apapun bagi admin, apa yang disampaikan Rashid sememangnya menarik dengan nasihat-nasihat yang begitu berguna dalam bentuk satira, cuma kurangkan kau punya pos tu sikit, ini lima minit satu pos, nanti orang cepat jemu.

Ramai juga tertanya-tanya kenapa dipilih nama Rashid, bukan Ali, Acong, Aman, Imran, dan sebagainya?

Berikut adalah jawapan daripada admin pemilik page Jadilah Seperti Rashid.


Jadi sudah terjawabkan, kanapa nama Rashid terpilih? - Siakapkeli.my

G+

Anda baru saja membaca artikel tentang 2 Hari "Like" Dah Cecah 200K, Admin Dedah Siapakah Sebenarnya Watak Rashid. Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Sila masukan email anda dibawah ini untuk berlangganan secara percuma denagn email, Anda akan mendapat kiriman artikel terbaru dari Suara Buruk
feedburner

0 comments:

Post a Comment

Suara Buruk © 2014. Blog Suara Buruk dibangunkan untuk tujuan perkongsian berita terkini, info-info menarik, gosip-gosip terkini, ilmu pengetahuan dan pelbagai lagi. Powered By Blogger