Assalamualaikum pembaca blog suara buruk… di sini saya ingin membuat sedikit perkongsian mengenai blog suara buruk. Blog ni di buat secara suka2 je. Dalam blog ni pun ada artikel yang di copy paste. Hehe tapi bila dah beberapa bulan duk main blog ni. Tiba-tiba timbul minat plak nak belajar berblog ni. So aku mula la follow blog-blog popular untuk belajar teknik yang betul dalam berblog. Sebelum tu aku lupa nak beritahu blog ni adalah blog peribadi.

Dulu aku fikir orang buat blog ni sekadar suka2 je. Tak tahu plak boleh buat income ada yang cecah beribu-ribu sebulan. Wahh.. Nampak gempak gitu.hehe.. berangan jadi macam mereka pun ade… hehe aku tahu nak jadi mereka bukan senang dan bukan ambik masa yang singkap. Antara blog aku suka baca ialah blog Hasrulhassan.com. banyak info-info dan tips2 menarik untuk blogger-blogger dalam tu. Blog idola aku ni.hee


Lagi satu blog suara buruk ni tak hala tuju lagi. Buat pun hanya suka2. Orang buat blog nak buat blog jugak. Hehe. Nama Suara buruk pun main hentam je letak. Mungkin lepas ini aku akan serius dalam berblog. Lagi satu iklan-iklan tu letak sekadar nak nampak blog hidup je. Tu saja coretan aku. haha

G+

Anda baru saja membaca artikel tentang Coretan Blog Suara Buruk. Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Sila masukan email anda dibawah ini untuk berlangganan secara percuma denagn email, Anda akan mendapat kiriman artikel terbaru dari Suara Buruk
feedburner

2 Komentar untuk "Coretan Blog Suara Buruk"

Suara Buruk © 2014. Blog Suara Buruk dibangunkan untuk tujuan perkongsian berita terkini, info-info menarik, gosip-gosip terkini, ilmu pengetahuan dan pelbagai lagi. Powered By Blogger