mia-ahmad-nikah-pemain-jdt-tahun-depan

Aktres Mia Ahmad mengakui dia kini sudah bersedia untuk berkahwin dengan penjaga gol pasukan JDT, Izham Tarmizi Roslan. Majlis pasangan ini dijangka berlangsung sekitar tahun hadapan.

Memetik laporan sebuah blog hiburan, pelakon Hati Perempuan ini berkata, dia dan kekasihnya itu sudah berjumpa keluarga.

Bagaimanapun, tarikh hari bahagia mereka masih belum ditetapkan kerana jadual Izham yang ketat sehingga hujung tahun ini.

mia-ahmad-nikah-pemain-jdt-tahun-depan-2

"Saya tidak ada masalah tetapi kena ikut jadualnya. Lagipun dia ada perlawanan bola sepak sehingga ke penghujung tahun ini,” ujarnya lagi.

Tambah Mia lagi, dia akan terus diijabkabulkan tanpa melalui proses pertunangan.

"Saya tidak suka bertunang, terus berkahwin sahajalah,” katanya.

G+

Anda baru saja membaca artikel tentang Mia Ahmad Nikah Pemain JDT Tahun Depan. Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Sila masukan email anda dibawah ini untuk berlangganan secara percuma denagn email, Anda akan mendapat kiriman artikel terbaru dari Suara Buruk
feedburner

0 comments:

Post a Comment

Suara Buruk © 2014. Blog Suara Buruk dibangunkan untuk tujuan perkongsian berita terkini, info-info menarik, gosip-gosip terkini, ilmu pengetahuan dan pelbagai lagi. Powered By Blogger